Wednesday, February 13, 2013

Alhamdulilah. Terima kasih Ya Allah.


Assalamualaikum. Syukur alhamdulilah. Terima kasih Ya Allah. Akhirnya doaku termakbul juga. Gembiranya hati ini kerana kawan kawan aku yang turun kelas, naik semula ke kelas aku. Tapi sebahagian je lah. Apa apa pun, syukur alhamdulilah. Terima kasih. Pagi tadi, suasana kelas memang sunyi sepi sangat sangat tanpa budak yang selalu buat bising. And before masa geo, cikgu pk hem masuk then dia bagitau yang kawan kawan aku yang turun kelas tu, naik kelas semula. Time tu, kita orang semua happy sangat sangat. 

Masa cikgu sebut nama kawan kawan aku, ramai tepuk tangan. Aku pun join je lah. Hihi. Iyalah, siapa tak gembira kalau kawan rapat dia selama ni naik kelas. Kan? And aku harap lepas ni kawan kawan aku dan aku buat yang terbaik untuk peperiksaan seterusnya. Hmm. And hari ni pun aku happy sangat sangat. Hingga tak terkata. Kah kah kah :3 Sekali lagi, alhamdulilah. Hmm. Ok lah. I wanna do my homework. Good night. Before sleep, make sure wash your leg and read the doa.