Saturday, April 6, 2013

Kata kata kau itu benar juga :)




Assalamualaikum.

Pg cnggni ttiba aku rjin nk updte entry. X prnh dbuat oleh aku sblum ni. Hihi :3  biar aa, ada aku kesoh nk updte bile2 pun? Blog aku kang. Haha. Gnas ayat op? Maaf :)  sbnarnya ada mnda aku nk crita. Dh ye aa, blog kt tmpat kita kongsi crita, luah prasaan. Ye x? Ke bukan? X au ah tuu.

Gnim, kang aku ada crita yg aku suka ke ssorg kn? Dlm shari ni, brlaku dua perkara. Prkara prtama, aku try aa tnye dia kalau aku suka ye jdi gane? Ye pun jwb la yg dia cuma nk brkawan je ngan aku. Haha. Ayt mati. M.A.T.I k. Haha. Okey, masa aku bca ayt yee orl, aku x rsa bnda pun :)  jujur yaa. Tpi btul jgk kata2 dia. Lbih baik kwan drpd couple2. Sbb kalu kwan, slama lmanya kita kwan. Kan? Klu couple, bila dh break msti dh mnyampah dngan org tu kan? Klu kwan, wlaupun brgaduh kita ttap blh brbaik smula. Mybe ia mngambil msa yg lma. Kan3? Hehe. So, mmg btul sratus pratus aa kata2 ye orl. Aku pgang! :)

Prkara kdua, sorg ag org yg aku suka. Tdi crush ye wish birthday ke ye. Dia pun blas ah 'thank u honey' si crush dia pun bls blik 'wlcome sugar :*' chewahh. Sweet gileerr kan? Aku x jeles pun cuma cmburu jee. Wahaha :')  btul aa. X nipu2 eh. Dh dkpe aa klu suatu hri nnti ye dua org jdi psangan couple sungguh pun. Aku okey jee. # Ini smua cnta mnyet. Ulang suara! INI SEMUA CINTA MONYET k? Pham?  Alaa, bnda ni small matter je kan? Hmm. Aku x skit hti mna pun, cuma PATAH SERIBU HATIKU jee :)  Hmm. Kdang aku mlas gok nk mri mkir mnda2 gni sbb mmbuatkn aku leka mkir dan x mkir pun bab plajaran. Dh aa thun ni aku pkse. Hmm :/   brat2. Nk wt lgu mna auu. Kdang mri gok mkir prkara2 gni. Tpi lpas ni aku btul2 x nk mkir dah. Stop je laa di sni jee. Mlas nk falling in love with someone ke like someone ke hape ke whatever laa!

Okey laa, aku mlas nk beleber pnjang bejeler2. Kang org x bce gok. Tpi, aku hrap ada laa jgak org pham guane prasaan aku. Okey, slamat mlam. # Esk ada klas tmbahan plk :3