Monday, April 8, 2013

Today was amazing!

Assalamualaikum.

Holaa. Pgi tdi kn, kne buat prsmbhn speech choir derr. Brdbar gile2. X snang dduk dbuatnyaa. Mjur msa prsmbhn tu, mnghdap cg nsib x mnghdap pljar2. Mmg rsa mcm nk mntah, nk pngsan, nk mati and whatever la msa buat prsmbhn pgi tdi. Tpi kn, pngtua x de pun msa prhmpunan tdi. Hmm. Stu lgi, msa nk kluar dri brisan tu kne mnghdap pljar llaki. Err, mlu gilee weii. Sriously, msa buat prsmbhn kaki rsa kaku, tngan sjuk n ktar2 jee. Bila hbis je smua tu, lega laa skit :)


Then msa lpas rhat, aku dan dua org lgi kwan aku duk jlan2 dlm kwsn sklh. Mcm bdak pnteng jee. Dh laa pngawas -_- haha. Bila msa klas, cg ada doh. Haha, tpi best jgok jlan2 gtu mcm bdk pnteng. Klu cg tngkap, bru tau kan? :3  pstu hri ni ada klas tmbhan n nsib cg bg blik awal. Sukenyee :D  hehe. Lpas hbis klas, aku msuk laa koperasi. Lepak ngan bdk2 koperasi, ksian aku jdi mngsa buli. Uhuks, uhuks :"(   # prkra biasa stiap hri.

And hri ni aku prhatikn, hbungan aku dngan kwn aku sorg ni mcm brtmbah eratt. Happy sngat2. Kalu blh, nk mcm tu slalu. Mybe hri ni mood dia okey kot. Hmm. Hri ni x de lthan speech choir, lega skit aku sbb dpat brehat kt rmah :)  hihi. And lastly, mlm tdi g psar mlm pstu jmpa crush :))  msa tu x prasan pun ada dia. Lama tu bru prasan. Hehe. Aku pndang dia, dia snyum jee. Lalala~