Wednesday, August 7, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri :*

Assalamualaikum :)

# muka semangat nak raya kot? haha. eh, tak! muka semangat nak trial. hmm, whatever lah :3


Wah, esok dah raya. Ramai yang tak sabar nak beraya kan. Nak gi beraya rumah kawan, sedara mara, jiran tetangga kan. Huh, ambe takde semangat pun nak beraya tahun ni :/ so sad k. Buka sekolah terus trial. Hmm. Insya-Allah I can do it :) okey, tema warna raya korang tahun ni warna apa? Share2 laa. Nak tau jugak. Hehe. Dan mesti malam ni ramai tak tidur kan. Ada yang main mercun, masak rendang, buat kuih raya dan macam2 lagi lah kan. Hoho XD

Erm, apa-apa pun saya di sini nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf dipinta dari hujung rambut ke hujung kaki. Manusia tiada yang sempurna :D # semoga dapat berjumpa dengan Ramadhan pada tahun depan :')  peace! ^^